#330, XIX. kerület, 2022. január 1.

Hogyan telik az év utolsó napja egy 2 éves és egy 4 hónapos gyerekkel? Ugyanúgy, ahogy a többi.

Mi speciel 11-kor már aludtunk. Éjfélkor felkeltünk a tűzijáték zajára, de szerencsére a csajok átaludták. Elsején viszont ébresztő volt reggel 7-kor, így kellett valami délelőtti elfoglaltság a nagyobbnak.

Új év, új remények, menjünk el egy ismeretlen játszótérre. De akkor legyen már jó apának is, menjünk egy olyan játszótérre, ami nincs messze, és még geoláda is van.

Így kötöttünk ki Kispesten.

 

330: Children's Paradise - Pogány köz

Valaki megkérdezte ennek a geoládának a megtalálása után kommentben, hogy "mi értelme van a játszótéri ládáknak? Szerintem neki nincs gyereke ... néha van olyan érzésem, hogy ez az egyetlen esélyem, ha ládázni akarok mostanság.

Ettől még értelme nem biztos, hogy van, de biztosan több és jobb, mint az út szélén vagy valahol a dzsumbuj közepén elrejtett ládának alig nevezhető, átázott, havonta cserélendő valaminek.

Környezet

A játszótér egy csendes kis utcában található, minimális forgalom volt, főleg január elsején délelőtt. Alapvetően nagyobb gyerekeknek van kitalálva. Csak nagyobbaknak „szóló” hinta van (nem veszi körbe keret); mellette egy magasabb és kissé meredekebb csúszda; viszont van egy „körhinta”, amit máshol még nem nagyon láttunk. Szóval jó kis kihívás volt egy kétévesnek, és nagyon élvezte.

Láda

A láda közvetlen a játszótér mellett található, nyugis helyen. Azért ha tele lenne a játszótér, biztosan lenne pár furcsa tekintet, hogy mit keresek egy játszótér mellett a fák között. A láda maga szokásos hengeres, benne logpapírral, toll nélkül.

Évkezdésnek pont jó volt!

Spoiler - csak ha el akarod rontani a saját szórakozásod (jelöld ki a bekezdést, hogy lásd a szöveget)!

Középtájon, az egyik fa odújában, a házakhoz közeli oldalon, dróttal rögzítve.

Kép

Elkövettem azt a hibát, hogy csak szelfit lőttem, így ez most egy Paint-el "photoshoppolt" kép lesz.

330.jpg