#349, Monor, 2023. június 28.

Szóval március után legközelebb júniusban volt geoládázási lehetőségünk, amikor is elmentünk nyaralni. Ez itt a reklám helye, Monor és Vasad között a Nádastó Park Hotelben töltöttünk pár napot, kisgyerekeseknek kimondottan ajánlott!

349: Monor 4-es számú Főút 39-es km

Azt tartja a mondás, hogy amikor kisgyerekkel nyaralsz, akkor valójában ugyanaz csinálod, mint otthon, csak máshol. Így most is mindössze egy-egy órám marad szabad (ami a család többi tagjának déli alvásidejét jelenti), ezért kénytelen voltam valahol a közelben ládát keresni.

Mindössze két COM-os láda van bejárható távolságra. Az egyiknél Monor belterületén mindenki csak egy üres, logpapír és egyéb hozzávalók nélküli dobozt jelzett, ezért úgy döntöttem, hogy a helyszínileg kevésbé látványos, ámde valós találattal kecsegtető park&ride ládát gyűjtöm be a Monor melletti főúton.

Környezet

A láda tényleg egy egyszerű park&ride. Mész a régi 4-esen, leállsz a parkolóban, kiszállsz, elsétálsz egy fához, és ... megkeresed a ládát. Igazából most, ahogy írom ezt a posztot, gondolkodom el rajta, hogy vajon hányan használták ezt a pontot már arra korábban,hogy elvégezzék a kisdolgukat. Remélem minél kevesebben.

Láda

A láda egy mosogatógép-tablettás doboz, ami sajnos már elég rossz állapotban van. Épp ezért a láda fejjel lefelé volt a földön, így valamennyire sikerült szárazon tartani annak tartalmát. Inkább kevesebb, mint több sikerrel. Ennek ellenére van benne toll, és egy eléggé elázatott logpapír is.

Spoiler - csak ha el akarod rontani a saját szórakozásod (jelöld ki a bekezdést, hogy lásd a szöveget)!

Monor felől érkezve rögtön a parkoló elejénél található egy fa, annak a tövében, az úttól távolabbi oldalon van a földön a láda.

Kép

 

0349.jpg