#331, IV. kerület, 2022. január 16.

Alvásgondjaink vannak. Nagyobbik lányunk időnként úgy dönt, hogy nem csak az éjszakákat nem alussza át, hanem a déli alvásokat is bojkottálja. Ilyenkor a legjobb esély, ha autóba rakom, ahol 5 perc alatt elalszik.

Mivel a régóta gyűjtögetett sorozat egyik állomása Újpesten volt, ezért elindultunk, és meg sem álltunk odáig.  

331: Statue of faith, hope and love

Persze az igazi kiszúrás akkor jön el, amikor 30 perc autózás után odaérsz, és a gyerek még 1.5 órát alszik az autóban. Szerencsére felkészült voltam, a könyvolvasóm és a telefonom kisegített.

200 méterre parkoltunk a régóta gyűjtögetett sorozat állomásától. Gondoltam ránézek a geocaching appra, hogy hol is vagyunk pontosan. És kiderült, hogy a parkolóhelytől 20 méterre van egy láda! Ezt még a kocsiban alvó gyerek mellett is be mertem gyűjteni.

Környezet

Érdemes kis szobor egy park közepén, amely a hitet (oldalról nézve a kereszt jelenik meg a szoborban elsődlegesen), reményt (felülnézetből a horgony), szeretetet (szemből a szív) jelképezi. Mellette a parkban gördeszkapálya fiatalokkal, padok, asztalok. Korrekt kis hely.

Láda

A láda közvetlenül a park mellett helyezkedik el. Tipikus városi láda, kisméretű dobozban, benne logpapírral, toll nélkül.

Spoiler - csak ha el akarod rontani a saját szórakozásod (jelöld ki a bekezdést, hogy lásd a szöveget)!

Közlekedési tábla hátulján

Kép

0331.jpg