#20, XX. kerület, Újtelepi parkerdő, 2021. április 11.

Ugorjunk egy kicsit vissza az időben, mivel elmaradt két geocaching.hu-s láda.

Április 10-én ugye begyűjtöttünk egy közeli bevásárlóhely melletti ládát, vasárnap pedig elmentünk még egy környékbeli sétára, mielőtt hétfőn belevágtam volna az új melómba. 

20: Gubacsipuszta

Nem messze tőlünk található az Újtelepi parkerdő, amelynek középtáján található a cache.

Azonban kicsit bajban voltunk, ugyanis elvileg a HU és a COM oldalon is megtalálható ugyanazon a néven, valójában azonban az évek során történt több újrarejtés miatt ez mára már két külön láda lett. 

Környezet

A parkerdőnek bizonyos részei sajnos eléggé elhanyagoltak, mások viszont csinosak. A környékről sokan jönnek ide sétálni, gyerekekkel játszani. Még egy kis tűzrakóhely is van, ahol épp egy néhány fős huszonéves társaság sütögetett, sörözgetett, korrektül.

A láda a közösség által használt helyeken túl elég "vadregényes" tájakon vezet, sajnos van ott minden eldobálva, ezt most inkább nem is részletezném. Amikor mi begyűjtöttük a ládát, nyugis volt a környék, de este nem ajánlanám. A nyáron logolók többször panaszkodtak a környékbeli szúnyoghordákra is :)

Láda

A láda egy normál méretű ételtároló doboz. Pont ottjártunk előtt "fogadták örökbe" a ládát és rejtették újra, így még tele volt csupa-csupa játékkal, amit kislányunk nagy örömmel fogadott. Választott egyet, és cserébe otthagyott egy másikat, úgyhogy nagy volt az öröm. Ő a játéknak, mi pedig a nagyméretű ládának örültünk!

Spoiler - csak ha el akarod rontani a saját szórakozásod (jelöld ki a bekezdést, hogy lásd a szöveget)!

Itt nagy spoiler nem lesz, mert nehéz a pontos helyet leírni. A koordináta környékén az útról jobb oldalon, egy fa tövében lehet megtalálni.

Kép

hu20.jpg